De Lijfschool Amsterdam

Hoofdstand

Yogaweekend 2018

Een verrijkende ervaring van innerlijke kracht. In een yoga weekend voel je hoeveel je aan kunt, terwijl je steeds meer energie door je lichaam voelt stromen. Yoga is ‘healing practice’, een reinigende uitdaging, waarin objectief zelfonderzoek ertoe leidt dat je negativiteit uit je gedrag kunt loslaten. Minder spanning in je lijf, minder weerstand, minder stijfheid, meer overzicht en controle. In de lessen vinden we steeds weer het hier en nu, dat voelt vertrouwd, daar zijn we stevig. Er ontstaat een werksfeer van ‘like-minded people’, waarin samen het weekend beleven. Ga mee! David & Saskia nemen je mee op deze innerlijke reis in De Lijfschool in ons mooie Amsterdam.

Datum:
- zaterdag 15 & zondag 16 september

Programma:
- Er zijn vier lessen per dag.
- De eerste les start om 9:00 en om 18:00 zijn we klaar.
- Zaterdag eten we gezamenlijk na de laatste les. Het diner loopt af om 20:00 uur. Wie zin heeft, blijft hangen voor een drankje.

Prijs:
- €165,- (inclusief 2x lunch en 1x diner)
- €137,50 (voor Lijfschool leden)

Wat kan je verwachten:

13:30-15:30 asana, filosofie, geleide meditatie
15:30 pauze
16:30-18:00 afsluiting, oefeningen nav verloop weekend

Voor de lunch mag je zelf ook iets meenemen om met de groep te delen.
De interactieve les bestaat geheel uit onderwerpen die door de groep worden aangedragen. Vragen over alles wat met yoga te maken heeft zijn welkom.
Elk yoga weekend is anders. Daarom is de laatste les altijd een les die geïnspireerd is op de uiteindelijke inhoud van het weekend dit jaar. Wat moet er nog gebeuren, om van dit weekend een afgerond geheel te maken, zodat we voldaan huiswaarts keren? Reken op oefeningen, dus gewoon in yoga kleding en op de mat.

We vinden het heel leuk als je mee doet, met het formulier hieronder kun je je aanmelden of informatie aanvragen.
Fill out my online form.