Mama Baby Yoga
Mama baby yoga is een fijne manier om contact te maken met je kindje en tegelijk fit en ontspannen te worden. We doen oefeningen samen, waarbij je kindje centraal staat en andere oefeningen zijn gericht op het bevorderen van de stevigheid van je lichaam.

In de les doen we versterkende yogahoudingen, meditatie en ademhalingsoefeningen. Je hebt contact met andere nieuwe moeders uit de buurt. Het is gezellig en het kan fijn zijn om te horen hoe anderen omgaan met bijvoorbeeld het herstel na de bevalling, slaapgewoonten en het nieuwe moederschap.
  • Kracht - opbouwen
  • Ontspanning vinden
  • Lenigheid
  • Meditatie
  • Ademhaling
  • Gezelligheid
  • Een cadeautje voor jezelf en je baby

Vanaf wanneer
Mag alweer mee doen vanaf week 6 na de bevalling en 8 weken na een keizersnede

Meenemen
Gemakkelijk zittende kleding voor yoga oefeningen.
Vest, trui en/of sokken voor ontspanningsoefeningen.
Zacht matje of dekentje voor baby om op te liggen.

Kinderwagen
De kinderwagen kan binnen worden geparkeerd.

De les is op maandag van 13:00 tot 14:00 uur.

Strippenkaart 10 lessen voor €135,-.
Je kunt je strippen van je zwangerschapskaart opmaken bij deze lessen.
Als je overstapt naar reguliere lessen, worden de overgebleven strippen verrekend met je kwartaalabonnement.
  • De eerste les is vrijblijvend.
  • Ervaring met yoga is niet nodig.
  • Het is geen probleem als je kindje huilerig of slaperig is.
  • Het is natuurlijk mogelijk om je kindje te verschonen als dat nodig is.

Aanmelden

Notice: Undefined index: input-stacks_in_85_page29 in /www/Mama-baby-yoga-amsterdam/index.php on line 230 Notice: Undefined index: input-stacks_in_85_page29 in /www/Mama-baby-yoga-amsterdam/index.php on line 231
? Optioneel: Heb je vragen en wil je graag gebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.
Notice: Undefined index: input-stacks_in_86_page29 in /www/Mama-baby-yoga-amsterdam/index.php on line 251 Notice: Undefined index: input-stacks_in_86_page29 in /www/Mama-baby-yoga-amsterdam/index.php on line 252
Notice: Undefined index: email-stacks_in_83_page29 in /www/Mama-baby-yoga-amsterdam/index.php on line 266 Notice: Undefined index: email-stacks_in_83_page29 in /www/Mama-baby-yoga-amsterdam/index.php on line 267 Notice: Undefined index: email-stacks_in_83_page29 in /www/Mama-baby-yoga-amsterdam/index.php on line 268
Autoreply
From