Mama Baby Yoga

Mama baby yoga is een fijne manier om contact te maken met je kindje en tegelijk fit en ontspannen te worden. We doen oefeningen zonder baby, dan ligt je kindje op een kleedje, deze zijn gericht op het bevorderen van de stevigheid en conditie van je lichaam. We doen ook oefeningen samen, waarbij je je kindje vasthoudt of optilt.

In de les doen we versterkende yogahoudingen, meditatie en ademhalingsoefeningen. Je hebt contact met andere nieuwe moeders uit de buurt. Het is gezellig en het kan fijn zijn om te horen hoe anderen omgaan met bijvoorbeeld het herstel na de bevalling, slaapgewoonten en het nieuwe moederschap.
  • Kracht - opbouwen
  • Ontspanning vinden
  • Lenigheid
  • Meditatie
  • Ademhaling
  • Gezelligheid
  • Een cadeautje voor jezelf en je baby

Vanaf wanneer
Mag alweer mee doen vanaf week 6 na de bevalling en 8 weken na een keizersnede

Meenemen
Gemakkelijk zittende kleding voor yoga oefeningen.
Vest, trui en/of sokken voor ontspanningsoefeningen.
Zacht matje of dekentje voor baby om op te liggen.

Kinderwagen
De kinderwagen kan binnen worden geparkeerd.

De les is op maandag van 13:00 tot 14:00 uur.

Strippenkaart 3 lessen voor €40,-.
Meer lessen is altijd mogelijk.
Mocht je nog strippen over hebben van de zwangerschapskaart dan mag deze ook gebruiken.
Je bent ook welkom voor een gratis reguliere yogales na de mama-baby-yoga.

3 lessen mama-baby-yoga
  • De eerste les is vrijblijvend.
  • Ervaring met yoga is niet nodig.
  • Het is geen probleem als je kindje huilerig of slaperig is.
  • Het is natuurlijk mogelijk om je kindje te verschonen als dat nodig is.

Meld je aan voor een les

Notice: Undefined index: input-stacks_in_52 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 238 Notice: Undefined index: input-stacks_in_52 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 239 Notice: Undefined index: input-stacks_in_52 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 241
? Als je graag even gebeld wordt vul dan hier je telefoonnummer is, anders laat je het leeg.
Notice: Undefined index: input-stacks_in_53 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 261 Notice: Undefined index: input-stacks_in_53 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 262
Notice: Undefined index: email-stacks_in_54 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 276 Notice: Undefined index: email-stacks_in_54 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 277 Notice: Undefined index: email-stacks_in_54 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 278
? Laat weten op welke datum je wilt beginnen. Heb je nog vragen dan kan je deze hier stellen.
Notice: Undefined index: textarea-stacks_in_55 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 296 Notice: Undefined index: textarea-stacks_in_55 in /www/mama-baby-yoga/index.php on line 297
Please type the number in blue
Autoreply
From