Na 12 jaar met ontzettend veel plezier zwangerschapsyoga te hebben gegeven, moeten we helaas stoppen. Mocht je op zoek zijn naar een leuke cursus dan kan je bij je verloskundige terecht.

We kunnen je wel helpen om na de zwangerschap weer in vorm te komen. Om dat we kleine groepen werken en met onze expertise op het gebied van de zwangerschap en erna kunnen we helpen om fit en sterk te worden,

-David

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga gaat over zwanger zijn in elke oefening, rustig of actief. Je lichaam verandert en om één of twee keer in de week hier 90 minuten bij stil te staan is heel waardevol. Het is belangrijk om tijdens de zwangerschap fit te blijven maar ook te ontspannen. In de lessen doen we krachtig oefeningen om sterk te blijven of te worden en ontspannende oefeningen om zo goed voor jezelf en je aankomende kindje te zorgen. Al 10 jaar bieden we deze gezonde en verantwoorde workout aan in middels een fenomeen in de Pijp van Amsterdam.

Heb je last van je onderrug, of bekkeninstabiliteit? Dan kun je aan onze lessen deelnemen. Met goede begeleiding kun je van milde bekkenpijn af komen. Als je al lange tijd ernstige pijn hebt, dan kunnen we ervoor zorgen dat het beheersbaar wordt. Zo heb je meer plezier van je zwangerschap. Bespreek je pijn voorafgaand aan je eerste les met je leraar, of vertel het in je online aanmelding.
 • Moment van rust
 • Blijf flexibel
 • Goede voorbereiding op de bevalling
 • Gezonde ontspannen ademhaling
 • Andere zwangeren uit de buurt ontmoeten
 • Non-Dutch speakers are also welcome
samen bevallen de Pijp
zwangerschap amsterdam de pijp
Fit zwanger zijn in de Pijp
Om je voor te bereiden op de bevalling is er ook aandacht voor ademhalingsoefeningen die de bevalling kunnen ondersteunen. Ook laten verschillende oefenen zien die je samen met je partner thuis kan doen ter ontspanning.Je krijgt deskundige begeleiding door een oefentherapeut Mensendieck en je kunt bij ons terecht met al je vragen over vermoeidheid, spanningen, pijnklachten en gezonde houding tijdens je zwangerschap. En natuurlijk horen wij ook graag alle geweldig leuke ervaringen. De zwangerschapslessen kun je volgen met een strippenkaart. Ben je te moe, dan neem je thuis wat tijd voor jezelf. Je kunt overgebleven strippen van je zwangerschapskaart na je bevalling inleveren in ruil voor korting op je lidmaatschap als je weer instroomt in de reguliere lessen.
Stacks Image 56
Stacks Image 59
"Zwangerschapsyoga bij de Lijfschool is een combinatie van lichamelijke oefeningen (afgestemd op het zwangere lichaam), ontspanning, uitwisseling van ideeën en verhalen over zwangerschap en vooral gezelligheid.- Joella
 • Doorlopende cursus, elk moment beginnen
 • 10-strippenkaart is € 150,- en is 1 jaar geldig
 • Tijden: maandag 10:30 en vrijdag 18:30.
 • Lesduur: 90 minuten
 • Voor de partnerles zie agenda
 • Proefles: € 15,00
strippenkaart prenatale yoga

Kom het uitproberen!

Stacks Image 115


Meld je aan voor een les zwangerschapyoga.
? Heb je een vraag of word je graag gebeld? Vul dan het hier in.
Autoreply
From
Subject
HTML Body