Nieuwbrief Maart 2023

Agenda
In maart geven we nog extra ademhalingsoefeningen
Vanaf april is het thema filosofie uit de oude teksten
7 april - Goede Vrijdag - Geopend - Alle lessen gaan door
10 april - Tweede Paasdag - Gesloten - Geen lessen
24 t/m 28 april - Meivakantie - Gesloten - Geen lessen
5 mei - Bevrijdingsdag - Geopend - Alle lessen gaan door
18 mei - Hemelvaart - Geopend - Alles lessen gaan door
29 mei - Tweede Pinksterdag - Gesloten - Geen lessen

nieuwsbrief 2023 david saskia yoga

Video voor een lage ademhaling
In februari hebben we oefeningen gedaan om de ademhaling van de borst en schouders te verplaatsen naar de buik. Van hoog, gespannen en snel, naar lage rustige bewegingen. David heeft één van de oefeningen opgenomen voor thuis.

ademhooglaag

Vrije plaatsen ook voor jou!
We hebben na drie jaar eindelijk weer normale klassen. Zijn we heel blij mee. Gezellig en ons werk als leraar is nu weer een groot plezier. Er zijn elke week nog 70 vrije plaatsen. Deze gebruiken we voor het inhalen van lessen. Jij mag ook gebruik maken van deze vrije plaatsen als je een keer een extra tijd hebt voor yoga, of als je iemand wilt laten zien waar je elke week naartoe gaat. Vraag er naar!
In de afgelopen maanden hadden we bijvoorbeeld:
Iemand die een week elke ochtend om 9:00 uur kwam als ‘yogaweek’. Ze vertelde dat het heel goed voelt en dat ze er veel beter door slaapt.
Eén van onze leden had een zware tijd achter de rug en wilde een weekje extra lessen volgen om haar hoofd leeg te maken en weer goed in haar vel te komen. “Ik wil het achter me laten, en hier lukt dat. Dan ga ik zo fijn naar buiten. Na een paar dagen yoga heb ik mezelf weer terug.”
Verder was er iemand die graag een paar keer extra wilde oefenen met versterken van de heupspieren vanwege pijnklachten. “Het kost zo’n energie om er steeds maar op te letten, maar als ik de les volg lukt dat het hele uur en daardoor krijg ik er weer vertrouwen in dat het goed komt.”
En we hadden iemand die door een operatie een tijdje weg was en heel graag wilde komen om onder de mensen te zijn. “Ik ben zo dankbaar voor iedere persoon die ik nog mag ontmoeten in mijn leven.”
Afgelopen maanden hebben we ook weer partners, vrienden, een zus en een huisgenoot over de vloer gehad. Hartstikke leuk als je een keer iemand wilt meenemen, ook daarvoor is plaats genoeg.

brahmari