February 2022

Nieuwsbrief Februari 2022

26 en 27 - maart YOGAWEEKEND

15 april - Goede Vrijdag - Open, alle lessen gaan door

18 april - 2de Paasdag - Geen lessen, kom op een andere dag

19 april - Zwangerschapsyoga 10:30-12:00 (dinsdag ipv maandag)

25 t/m 29 april - Meivakantie - Geen lessen

5 mei - Bevrijdingsdag - Open, alle lessen gaan door

26 mei - Hemelvaart - Open, alle lessen gaan door

6 juni - 2de Pinksterdag - Geen lessen, kom op een andere dag

7 juni - Zwangerschapsyoga 10:30-12:00 (dinsdag ipv maandag)
De komende tijd zijn er veel bijzonderheden in de agenda. Kijk goed of we open zijn of gesloten tijdens feestdagen. De zwangerschapslessen van Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag zijn verplaatst naar de volgende dag, dinsdag. Kun je niet op dinsdag, dan kun je meedoen met de lessen van vrijdag avond.

Voor de reguliere lessen die uit vallen hebben wij genoeg vervangende vrije plaatsen in alle andere lessen in die zelfde week. Je mag op elk moment doorgeven wanneer je je Paas- of Pinksterles komt volgen.

De meivakantie valt in april, in dezelfde week als Koningsdag. Er zijn dan geen lessen. Elk kwartaal geven wij 12 weken les, de 13de week zijn wij gesloten. Voor deze week betaal je geen lesgeld.

smaapie-tekening

Yogaweekend

Eind deze maand organiseren we een yoga weekend. Het gaat door vanaf 6 aanmeldingen. We hopen op veel animo, want het yoga weekend is altijd heerlijk en hartstikke leuk.

fototje

Alles wat je kent uit onze reguliere lessen komt ook langs in het weekend. We nemen uitgebreid de tijd voor Yogahoudingen, Ademoefeningen, Meditatie, Filosofie en Ontspanningsoefeningen. Het programma is op zaterdag van 10:00 tot 20:00 en op zondag van 10:00 tot 18:00. Op zaterdag avond van 18:00 tot 20:00 eten we samen een vegetarisch diner.

In de middag van 13:00 tot 16:00 is er een pauze. Je mag dan in De Lijfschool blijven of even lekker naar buiten. Neem zelf lunch mee als je in de pauze niet naar huis gaat. Er is voldoende eten en drinken tussendoor, maar je mag dat natuurlijk aanvullen met je eigen snacks.

Filmpje

In de yogalessen vertellen wij regelmatig een verhaal, of lezen we stukjes voor. David heeft de afgelopen weken een aantal verhalen opgenomen en op YouTube gezet. Je kunt alle verhalen ook vinden op onze website.
Je mag de filmpjes natuurlijk delen want de oude wijsheden van yoga & zen zijn van iedereen.


gedicht