Nieuwsbrief Oktober

Brug over de Amstel afgesloten 17 oktober t/m 4 november
Voor werkzaamheden wordt de Nieuwe Amstelbrug tijdelijk helemaal afgesloten voor fietsers en voetgangers. Kom je uit oostelijke richting naar de yogalessen? Dan kun je in deze periode via de Torontobrug of de Berlagebrug naar De Lijfschool. Houd rekening met een langere reistijd en vertrek iets eerder van huis.

yoga circle

Iedereen kan mediteren
Even pauze van je eigen gedachten. Deze week kwam er iemand uit de les die zei: “Ik weet wat je bedoelt. Ik voel die stilte in mezelf als ik een evenwichtsoefening doe. Die lukt alleen als ik me helemaal concentreer. Dan is het helemaal stil en blijf ik in de oefening staan op één been.”
Zo hebben we allemaal ergens in de yogales een stilte. Die leren we steeds beter herkennen. Hoe beter je die toestand kent, hoe vaker je hem zelf kunt vinden.

david-2022

Wisselen van lestijd
Na een paar maanden testen en tevreden reacties laten we het graag aan iedereen zien: de knop op de website voor afmelden op je normale uur en opgeven van je inhaalles.

leswissel

Je mag ons nog altijd een e-mail sturen als je dat fijner vindt of als je er wat bij wilt melden. Wie zich via de website aan- of afmeldt krijgt alleen een reactie als er op de opgegeven inhaaltijd geen plaats is.
Vrijdag 9:00 uur is een drukke tijd voor inhalen, vaak een stuk of acht verzoeken. Wil je op vrijdag inhalen? Dan heel graag om 10:30 of 16:00 uur, daar blijven de inhaalplaatsen meestal leeg.
Je mag je afmelden via de website ook als je nog niet weet wanneer je de les komt inhalen. Dat kun je later nog invullen. Wij weten graag zo vroeg mogelijk of je plek vrij is voor iemand die graag komt inhalen. Op alle uren zijn minimaal 3 inhaalplaatsen beschikbaar. Soms zijn er meer verzoeken. Ben je er een keertje niet op je eigen uur? Dan kan het zijn dat iemand graag op jouw plek meedoet. Dus bij afwezigheid graag bericht.