Nieuwsbrief Juni

Agenda
29 mei - Pinksteren - GESLOTEN - geen lessen, graag op een andere dag deze week!
24 juli t/m 18 aug - Zomervakantie - GESLOTEN

groot-zendo-daruma

Teksten op website
Alle teksten die we voorlezen in de les in dit kwartaal, de yoga sutra’s of oude gedichten, zijn na te lezen op onze website.

klankschaal meditatie

Zomersluiting - vakantie
Deze zomer gaan wij er vier weken tussenuit. De yogaschool is daarom gesloten van 24 juli tot en met 18 augustus. Andere kwartalen hebben we 12 lesweken. In het kwartaal juli, augustus en september zijn er 9 lesweken. Je ontvangt daarom voor de zomer een factuur met een aangepast bedrag.

daruma gespot amstelpark
Daruma gespot op de Pure Markt in het Amstelpark

Juni - twee thema’s
In kwartaal 3 doen we altijd extra ontspanningsoefeningen. Omdat we in de zomervakantie drie weken missen, die zullen we deze oefeningen in juni en juli doen, en in de laatste twee weken van augustus. Dat betekent dat we in juni twee thema’s hebben: teksten en ontspanning.

prent

Tijdig afmelden - plaats genoeg
In meer dan 90% van de gevallen wordt een les gevolgd op het eigen vaste uurtje. De leswissel voor de overige 10% wordt over het algemeen goed gecommuniceerd. Dat is voor ons ook heel belangrijk, om genoeg inhaalplekken te kunnen aanbieden.
We horen het heel graag op tijd als je niet naar je les kunt komen.
Op alle uren zijn minimaal drie plaatsen beschikbaar om in te halen. Soms hebben we er meer nodig. Er zijn dagen dat er wel tien mensen op dezelfde tijd willen inhalen. Afmeldingen komen regelmatig pas kort voor de les of na de gemiste les, waardoor we inhalers niet meer op de vrij gekomen plaats kunnen inplannen.
Help jij ons met het aanbieden van deze lege plekken door je tijdig af te melden? Daar zijn wij en je mede-yogi’s mee geholpen. Alvast bedankt.