Nieuwsbrief Januari

nieuwbrief januari

AGENDA
- Online 5-daagse - do 7 t/m ma 11 januari
- Partnerles zwangerschapsyoga - zaterdag 23 januari
- Yogaweekend - 6 & 7 februari

aanmelden voor yoga

We willen graag, in deze laatste weken lockdown, iedereen in beweging houden. Dat gaan we doen met een 5-daagse yoga special. David, Saskia en Alexandra maken dagelijks een korte maar krachtige les Daruma Yoga.

De vijf lessen duren 15 minuten. Verwacht crunches, squats, partneroefeningen voor degenen die thuis samen meedoen, krachtige stille asana’s zoals stoel en utkatasana, asana’s om de armen te versterken zoals hond en plank, en elke dag een aantal achteroverbuigingen om van je ingezakte slappe rug af te komen. We gaan het bloed laten stromen en alle spieren activeren.

Heb je tijdens onze wintersluiting teveel gezeten of teveel gegeten? Kom dan samen met ons in beweging! Om zeker te zijn dat we niemand lastig vallen met ongevraagd opvullen van je inbox, werkt het als volgt. Je kunt je via deze link tot woensdag 22:00u aanmelden voor de mailinglijst. Wij sturen je vanaf aanstaande donderdag dagelijks een e-mail met een video. Je kunt elkaar niet zien op het scherm, alleen ons, dus je privacy van je huiskamer en jouw asana’s is gegarandeerd. Je kunt wel laten zien dat je meedoet, door onder de video een comment te plaatsen. Dat vinden wij heel leuk, en andere deelnemers ook. We hopen van harte dat jij mee beweegt in deze 5-daagse training.

ALEXANDRA
Deze video’s staan alvast voor je klaar!
Daruma Yoga waarin je samen met Alexandra repeterende bewegingen maakt in het tempo van de ademhaling.
ademhalingsoefeningen met Alexandra


yoga met alexandra zonnegroet amsterdam

DAVID
Zen kent vele verhalen, die je kunnen helpen je perspectief in je leven te veranderen. Luister mee met David en wie weet zie je de dingen opeens in een ander licht.
zen verhaal


boswandeling een zen verhaal

SASKIA
Heb je baat bij asana’s die je rug strekken? Dan kun je met Saskia meedoen. Zij heeft een serie gemaakt om de wervelkolom van de bovenrug los te maken en de spieren te versterken.

saskia meijer yoga

GOED VOOR DE RUG
David heeft een serie goede oefeningen voor de onderrug opgenomen. Dit zijn tien minuten, ter verzorging van een zere rug en ook sowieso goed voor onderhouden van de souplesse.

Goed voor de rug

LANGE YOGALES
Anderhalf uur Daruma Yoga. Wil je een lange les volgen, dan hebben we deze zomerse les voor je uitgekozen voor deze week.

lange van Saskia