Nieuwsbrief Maart 2021

Wat gebeurt er in De Lijfschool

We zijn in een periode gekomen van meer licht. De zon komt vroeger op en gaat later onder. Als ik vandaag naar buiten kijk, lijkt het of de pluizige witte wolken licht geven. In de yogaschool proberen we ook elke dag een licht gevoel te vinden. Die briljante ingeving voor een nieuw video-project. Een mooie les waarmee onze leden een lichtere dag hebben. Zelf meedrijven op je positieve verhaal. Inlezen in een mooi thema. Mediteren om dreigende somberheid bij voorbaat los te laten. Bijscholing volgen om gemotiveerd te blijven.

De persoonlijke gevolgen van de corona-crisis nu, zijn per persoon en per bedrijf heel verschillend. Wij hebben het geluk gehad tot nu toe, dat wij altijd veel met mensen werken van wie we regelmatig nog een e-mail of een duimpje krijgen en dat wij in een drukke gezinssituatie leven. We voelen ons sociaal gezien hartstikke goed. De financiën en het zicht op de toekomst zijn een ander verhaal. Als we open mogen, is voor ons de crisis niet voorbij. Met een afname van 43% in ons klantenbestand en de nog altijd gestage stroom uitschrijvingen, proberen we ons voor te bereiden op wat ons te doen staat. Er komen onzekere en onvoorspelbare maanden aan. Tot dusver hebben we nagenoeg geen overheidssteun gezien en die zal er ook niet komen als we weer mogen. Een kapper zit drie keer zo vol en kan een inhaalslag maken. Wat staat ons te wachten? Lesgeven voor lege zalen? Een voordeel als we open gaan is in elk geval dat we heel geconcentreerd elke dag drie uur in een mooie stille zaal yoga zullen doen. De oefeningen zullen helpen om de weg te vinden.

bijzondere ervaring

Nieuwe 5-daagse series

Vanaf maandag 15 maart hebben we weer twee weken met een 5-daagse serie. De eerste week wordt een lekker dagelijks yogalesje voor ’s ochtends van 20 tot 25 minuten met Saskia: “Opstaan met Yoga”. De week daarop komt op maandag 22 maart de eerste les online van een week meditatielessen van 12 tot 15 minuten met David: “Meditatie 5-daagse”, om het hoofd helder te houden. Je kunt je nu al aanmelden voor één of allebei zodat je elke dag een email reminder krijgt.

ochtend yoga