Nieuwsbrief Juni 2022

Wist je dat . . . (1)

Wij de acht Japanse karakters aan de muur zelf hebben laten maken door een Japanse kunstenaar? Het zijn acht woorden die centraal staan in onze training. Onthechting, Observatie, Tevredenheid, Concentratie, Wijsheid, Respect, Stilte en Eenheid. Bij elke scroll hebben wij een inspiratiekaart gemaakt, die je hier kunt bekijken, met uitleg over de betekenis van het karakter. Aan de zijkant van het karakter staat: “Daruma Yoga” met daaronder naam en stempel van de kalligraaf.

daruma with ink

Wist je dat . . . (2)

Wij elke drie maanden een euro van je contributie opzij zetten? Zo hebben wij een spaarpotje voor als één van onze leden tijdelijk in financiële nood zit. Zo werken we al twintig jaar. Met zijn allen ondersteunen we de fysieke en mentale gezondheid van iemand die dat tijdelijk goed kan gebruiken. Jaarlijks zijn er gemiddeld vijf deelnemers die met jouw bijdrage een periode hun contributie kunnen overbruggen. In lastige tijden kan doorgaan met yoga veel betekenen.

Saskia Meijer Yoga

Zomerperiode

In de zomer is De Lijfschool geopend. De maanden juli en augustus zijn gewoonlijk rustig omdat velen met vakantie gaan. Wil je extra lessen volgen, of bijvoorbeeld drie weken twee keer per week en drie weken overslaan? Dat kan allemaal.

We zullen in juni, juli en augustus weer dieper ingaan op ‘ontspanning’. Ontspannen kun je leren. Daarom hebben wij een mooi programma om tot een goede rustgevende diepte spanningen los te laten uit hersenen, zenuwen, ademhaling, hart en spieren. Wat je leert zal daarna helpen in je asana’s en meditaties.

Saskia op het Noord-Hollandse strand

Partnerles

Partnerles Zwangerschapsyoga:
Elke 10 weken is er weer een extra les voor zwangeren met partner. Deze les is gericht op samen bevallen, en de rol van de partner. Welke verwachtingen hebben beide partners van elkaar en hoe ziet zo'n bevallingsdag of -nacht er eigenlijk uit? Verder doen we tijdens deze les natuurlijk veel oefeningen samen, zo wordt het een leerzame en gezellig ochtend.

Op zaterdag 25 juni is de eerstvolgende les van 10:00 tot 12:00.

Doe mee met de partnerles over de bevalling

Yogaweekend (dit jaar doe ik mee)

Een verrijkende ervaring van innerlijke kracht. In een yoga weekend voel je hoeveel je aan kunt, terwijl je steeds meer energie door je lichaam voelt stromen. We hebben al een hele leuke groep die zal deelnemen. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

Programma:

zaterdag 11 juni

09:00-10:00 meditatie en asana
10:30-12:00 asana
12:00 lunch
13:30-15:30 asana en pranayama
15:30 pauze
16:00-17:30 asana

zondag 12 juni

09:00-10:00 meditatie en asana
10:30-12:00 asana
12:00 lunch
13:30-15:30 asana en pranayama
15:30 pauze
16:00-17:30 asana

Prijs: € 149,95

Twijfel je of jij aan dit weekend kunt deelnemen? Neem contact op. We denken graag met je mee.

Yoga Hoofdstand